מי אנחנו

אנחנו דני וגלית

אנחנו בני זוג לחיים ושותפים לתשוקה לעורר מודעות לתזונה המיטיבה עם הגוף.

העסק שלנו הוקם ב-2009 בעקבות שינוי תזונתי שעברנו בעצמנו שהביא אותנו להכרה שאפשר לאכול אוכל בריא ומזין ושהוא יהיה גם טעים ומפנק! החלטנו לעזוב את מקומות העבודה שלנו – גלית כמנהלת רשת חנויות בפריסה ארצית ודני כמנהל עיתון "עכבר בריא" – ולהתמסר לנושא האפייה הבריאה.

והיום – אנחנו מאפייה המתמחה באפייה בריאה מדגנים מלאים.

האתגר שלנו – לתת מענה לפינוק ליד הקפה או לארוחת בוקר מזינה ללא נקיפות מצפון.

כדי לעמוד באתגר – ויתרנו מראש על חומרי גלם קלאסיים של קונדיטוריה – קמח לבן, מרגרינה, חמאה, ביצים ושמנת. מה שאיפשר לנו ליצור מוצרים ללא כולסטרול וללא צורך בחומרים משמרים.
במקומם בחרנו בקמחים מלאים (כוסמין או חיטה), ממתיקים טבעיים, ושומנים חיוניים.

סגנון ההכנה הוא פשוט – לקחת חומרי גלם טבעיים ואיכותיים ולהרכיב מהם עוגיות טעימות ומזינות.

השאיפה שלנו היא ללמוד ולהתחדש בכל הנוגע לתזונה מיטיבה

ולהעביר את זה הלאה באמצעות המוצרים מעשה ידינו.

הסיפור שלנו